“In 2020 heb ik door de ondersteuning van Iprove vlot mijn herregistratie kunnen halen. Tevens de initiële weerstand voor het toepassen van IFMS snel kunnen ombuigen naar een enthousiaste aanpak voor de volgende IFMS en herregistratie. Een aanrader voor alle medische specialisten.
Jane – psychiater – april 2021

Met Iprove berg je al je loopbaan gerelateerde documenten veilig digitaal op. Zo heb je alles altijd direct bij de hand. Het Vrest platform biedt al sinds jaar en dag een betrouwbare IT omgeving met meer dan 100.00 gebruikers binnen de zorg. Iprove is innovatief en toekomstgericht, draait op dit solide platform en ontzorgt de medisch specialist als het gaat om:

  • bijhouden van bekwaam en bevoegdheden.
  • registreren van uren en opdrachtgevers (handig voor ZZP-ers)
  • persoonlijke ontwikkeling (waaronder IFMS)
  • veilig documenteren van jouw data

De IFMS coaches van Iprove

Een goede gespreksleider biedt meer inhoud dan alleen invulling van jouw IFMS-verplichting. Onze coaches zijn professioneel opgeleid tot gekwalificeerd IFMS-auditor. Zij zijn onafhankelijk, neutraal en objectief.

Zij voeren een deskundig spiegelgesprek, waarin een aanzet gemaakt wordt voor jouw persoonlijke leerdoelen. Gespreksleiders van Iprove hebben diverse achtergronden, zodat jij kunt bepalen wie het beste bij jou past.

“Iprove is een simpele, gevalideerde oplossing voor iedere zorgprofessional”

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Robert Verbraak (+31 6 – 10 40 86 79) of Eveline van den Bos (+31 6 – 34 55 47 52)