Spring naar content

Wij zijn trots op de zorg

Voor alle zorgprofessionals die waardering verdienen.

 

Houd je trackrecord bij

voor jezelf

 

Deel je ontwikkeling

met anderen en laat zien waar je staat

 

Bouw referenties op

die gevalideerd zijn

Hoe het begon

Iprove is een initiatief van VREST en BKV. Een aantal jaar geleden sloegen wij de handen ineen. Ons partnerschap is enerzijds gebaseerd op onze gedeelde visie op het ontzorgen van de zorg. Anderzijds op het samenvoegen van onze perspectieven. Het arbeidsmarktstandpunt van BKV en het loopbaanontwikkelingsperspectief van VREST. We worden beiden gedreven door de vraag hoe wij zorgprofessionals zo kunnen ondersteunen dat zij zich primair kunnen richten op het uitoefenen van hun vak. Door onze krachten te bundelen, kunnen we nóg meer betekenen voor de zorg en in de individuele zorgverlener.

30

softskill keuzes

10.000

portfoliogebruikers

150

jaarlijkse IFMS-gesprekken

9

Rapportcijfer

Niet over één nacht ijs

Het concept voor Iprove bestond, maar toen begon het pas. We wilden er zeker van zijn dat ons idee ook daadwerkelijk aansloot bij de gebruikers. We voerden gesprekken met artsen en specialisten, spraken met werkgeversorganisaties en beroepsverenigingen. Op deze manier groeide Iprove, een laagdrempelige tool om allerlei loopbaangerelateerde zaken bij te houden, steeds meer. 

Een van de partijen waarmee we regelmatig spraken, was De Jonge Specialist (landelijke belangenbehartiger voor alle basisartsen (nog niet) in opleiding tot specialist). Een denktank van actieve leden dacht proactief mee over functionaliteit en toegevoegde waarde. Zo is onder andere de module met softskills ontstaan.

amy-hirschi-K0c8ko3e6AA-unsplash

Iprove

Een grote groep anios en medisch specialisten maakt inmiddels gebruik van Iprove. Een praktische tool met handige functionaliteiten. Voor iedere zorgprofessional, in iedere loopbaanfase. Van het bijhouden van je competentie-ontwikkeling in je eerste baan tot het faciliteren van je IFMS-verplichting als medisch specialist. Ook wij blijven in ontwikkeling en zijn continue bezig met het optimaliseren van Iprove.

BKV

BKV verbindt al meer dan 25 jaar zorgprofessionals en organisaties in de gezondheidszorg. Actief in alle specialismen, in binnen- en buitenland.

Wij geloven dat zorgprofessionals en zorgorganisaties zich moeten kunnen focussen op hun primaire roeping: voor mensen zorgen. Daarom werken wij iedere dag aan een zo effectief mogelijke inzet van gemotiveerde zorgprofessionals. Dit betekent de juiste persoon, op het juiste tijdstip, op de juiste plek. Zodat we samen de uitdagingen waar de zorgsector voor staat, het hoofd kunnen bieden.

VREST

Ruim 20 jaar ondersteunt VREST het leer- en loopbaantraject van medisch professionals. Zowel tijdens de opleiding als tijdens de jaren erna waarin zij doorlopend moeten aantonen dat zij gekwalificeerd zijn en blijven. Het VREST-concept is inmiddels doorgegroeid naar de ondersteuning van professionals bij diverse loopbaanvraagstukken: een planmatige en cyclische aanpak van groei door doelen te stellen, te leren, te evalueren en te profileren. Zo helpt VREST professionals zichtbaar te zijn op de manier waarop en waar zij dit willen.