Spring naar content

IFMS, snel en betrouwbaar
online geregeld

Voorbereiding, het IFMS-gesprek en de jaarlijkse reflectie simpel op orde.

Herregistratie verplichting
Persoonlijk reflectiegesprek
Je ontwikkeling in beeld

Doelgerichte vragenlijsten

Betrouwbaarheid verzekerd

Geaccrediteerde gespreksleiders

Getrainde gespreksleiders met ervaring in IFMS-gesprekken

Ieder jaar makkelijk reflecteren

Stel leerdoelen, roep ze makkelijk weer op en reflecteer in je eigen woorden

Waarom Iprove je helpt met IFMS

Eenvoudig en veilig je IFMS voorbereiden: respons vragen voor je 360˚-feedback, met vragenlijsten die er voor jouw vakgebied toe doen.

Voldoe aan wettelijke eisen

IFMS is onderdeel van je herregistratie.  Dit houdt in dat je één keer in de vijf jaar een IFMS-gesprek aangaat en daarnaast jaarlijks reflecteert op je leerdoelen. Iprove maakt dit makkelijk en overzichtelijk.

360-graden-feedback en soft skills

Vraag via je digitale portfolio mensen uit je omgeving om feedback te geven op een AVG-verantwoorde manier. Met vragen die afgestemd zijn op jouw werkveld en die bijdragen aan een goed gesprek.

Je gesprek makkelijk en goed georganiseerd

Plan je gesprek met oog voor jouw agenda. Er staan verschillende getrainde gespreksleiders voor je klaar. Een passende afspraak is dan zo gemaakt.

Kort samengevat is IFMS een zelfreflectiemodel waarbij je iets over jezelf zegt en anderen vraagt iets over jou te zeggen. Vervolgens maak je een persoonlijk ontwikkelplan en voer je daarover een gesprek met bijvoorbeeld een coach of gecertificeerd gespreksleider.

In Iprove bereid je eenvoudig en veilig IFMS voor: laagdrempelig respons vragen voor je 360˚-feedback, met vragenlijsten die er voor jouw vakgebied toe doen. Het gesprek snel geregeld en passend bij jouw agenda. En ieder jaar een duidelijke herinnering om weer aan je leerdoelen te werken.

De voordelen van Iprove

Het voorbereiden voor je IFMS was nog nooit zo makkelijk.
1Voldoe eenvoudig aan de herregistratie eisen
2Laagdrempelig feedback vragen
3Doelgroep gerichte vragenlijst
4Gesprek goed geregeld
5Versimpelt het verplichte jaarlijkse reflecteren
6Jouw data, jouw kluis
c3d61c5c-e2d3-45e4-98c9-c1ea910fcfbc

Het zachte wordt het sterke

Soft skills — zoals persoonlijk leiderschap, communicatievaardigheden of conflicthantering — zijn lastig meetbaar. En dat terwijl deze competenties meer en meer belangrijk worden. Zeker in de zorg. Sterker nog, een zorgprofessional die de focus legt op die zogenaamde ‘soft skills’, onderscheidt zichzelf en neemt een voorsprong in de zorg.

Zo werkt Iprove