Een jaar lang korting op het Voorjaarscongres!

Vandaag start het NVvP Voorjaarcongres 2022. Na twee jaar afwezigheid kan het congres eindelijk weer plaatsvinden! Meteen met een bijzondere editie, namelijk een jubileumeditie. Dit is alweer het 50e voorjaarscongres én het jaar van het 150-jarige bestaan van de NVvP. Het wordt dus een congres met een feestelijk tintje.

Dit jaar is Iprove ook aanwezig op het congres. Ontdek de Iprove-flyers en kom voor meer informatie naar Eveline van den Bos of Robert Verbraak in stand 33 (bij BKV)! Uiteraard hebben we een Voorjaarscongresactie! Meld je tot een week na de beurs aan met de speciale kortingscode (te vinden op de flyer) en maak gebruik van 50% korting op een Iproveabonnement voor een jaar!

Meer weten over wat Iprove voor jou als psychiater kan betekenen? Bekijk dan deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *